De start van solardok

Door de grote vraag naar solarcarports is ons team deze zelf gaan ontwikkelen met Europees Douglas & gerecycled aluminium. Na veel verschillende onderwerpen te hebben gemaakt, kwam het huidige ontwerp er als beste uit. Een design dat er esthetisch verantwoord uitziet, waar over elke verbinding is nagedacht en waar wij trots op zijn.

Wij willen als Solardok een gave carport neerzetten die helpt bij onze ambitie voor de toekomst. In Nederland hebben we 16 miljoen parkeerplekken die nuttiger gebruikt kunnen worden door hier zonnepanelen boven te plaatsen. Wij dragen ons steentje bij aan een betere toekomst die voor iedereen leefbaar is, een toekomst waar steeds meer elektrisch wordt.  

WaT wij maken

Het product is modulair op te bouwen. Er worden staalverzinkte stelvoeten meegeleverd. Deze kunnen rechtstreeks gemonteerd worden op de betonfundering of op een schroefpaal. De staanders zijn van 18×18 triplo verlijmd, geoptimaliseerd, geschaafd douglas.

De dakprofielen zijn in eigen huis ge├źngineerd en net zoals de stelvoeten beschikbaar in een RAL-kleur naar keuze. Voor meer technische data kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. De constructieberekening is op aanvraag beschikbaar. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in het bouwtraject. Tevens brengen wij u graag in contact met een dealer voor de uitvoering.

De sturende krachten

Ervaren en vakkundig zijn de belangrijkste eigenschappen van ons team. Ze werken al jaren met elkaar en weten hoe je dit prachtige product moet maken en leveren.

In onze carports die wij produceren wordt gebruik gemaakt van dezelfde hoogwaardige materialen. De carport heeft een uniek design met pure eenvoud. De kabels zijn weggewerkt in kabelgoten van de staanders om zo te zorgen voor die excellente afwerking. Jouw auto kan hier nu onder opgeladen worden in de schaduw van je nieuwe carport die is bedekt met zonnepanelen. Laad nu ook jouw auto op met de zelf opgewekte energie.