Project Leeuwarden

Welkom bij het FRISO Theater waar de Musical De Tocht wordt opgevoerd. In samenwerking met de Mannen van Staal hebben we onze SolarDoks daar mogen plaatsen.. Deze innovatieve overkapping biedt niet alleen beschutting voor zes parkeerplaatsen, maar fungeert ook als een duurzame energieopwekker, waardoor we een positieve impact hebben op het milieu en de lokale gemeenschap.

Onze Solar Carport is uitgerust met hoogwaardige zonnepanelen van Solitek, die gebruikmaken van de nieuwste technologieën voor maximale energieopbrengst. Hierdoor voorzien we niet alleen in de parkeerbehoeften van onze klanten, maar dragen we ook bij aan de transitie naar schone energie.

Door het gebruik van duurzame materialen zoals circulair aluminium en een stalen onderbouw van de Mannen van Staal, is onze Solar Carport niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verantwoord. Wij geloven in het belang van een groene toekomst, en daarom hebben we ervoor gekozen om hernieuwbare energiebronnen te omarmen en onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Deze zes parkeerplaatsen in Leeuwarden zijn niet zomaar een parkeervoorziening; het is een tastbaar bewijs van onze inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Samen creëren we een betere, schonere omgeving voor vandaag en voor de generaties die nog komen.

Jaarlijkse opbrengst van 2.497,5 kWh

Specificaties van dit project

 • 4 stalen spanten van de Mannen van Staal
 • 45 Solitek Bifacial glas-glas 370Wp
 • Aluminium profielsysteem met geïntegreerde goot en boeideel
 • Kleur Ral 9005 Zwart
 • Prefab beton fundering
 • Locatie Friso Theater Newtonweg 2, 8912 BE Leeuwarden

 • Dichtsbijzijnde dealer

  Onder de Binten

  Leidekkersstraat 2
  8601VE
  Sneek

  Contact opnemen met SolarDok